BiTıklaİhracat Programı Bursa Konferansı

T.C. Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) himayelerinde; Amazon Türkiye, PwC Türkiye, Boğaziçi Üniversitesi ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilmiş BiTıklaİhracat (www.bitiklaihracat.com) programı Türk girişimcilerinin e-ticaret ve e-ihracat alanında desteklenmesini hedefleyen bir kapasite geliştirme programıdır. Proje; girişimcilerin e-ticaret ve e-ihracat bilgi birikimlerini artırmak için çevrimiçi video eğitimler, canlı etkinlikler ve ücretsiz çevrimiçi danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.

Sektörden ve kamudan uzman konuşmacıları girişimcilerle bir araya getirerek e-ihracat ekosistemini güçlendirmeyi amaçlayan BiTıklaİhracat e-ihracat konferans serisinin Bursa ayağı 21 Haziran Çarşamba günü saat 14.00-17.00 arasında Borsamız ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe kayıt olmak için lütfen TIKLAYINIZ.