Bursa Ticaret Borsası
Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı’dan Kurban Bayramı Mesajı

Bayramların birlik, beraberlik, yardımlaşma ve kardeşlik duygularının yaşatılması ile anlam kazandığını vurgulayan Bursa TB Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutladı.

 

Bursa Ticaret Borsası (Bursa TB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Başkan Özer Matlı, şunları kaydetti:

“Bayramlar, karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en güzel örneklerinin yaşandığı müstesna günlerdir. Bizleri manevi iklimiyle saran, kaynaştıran ve kucaklaştıran Kurban Bayramı’na ulaşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Dini bayramlarımızın oluşturduğu bu manevi ortamları taşıdıkları anlam ve önemine uygun olarak kutlamalı; küskünlükleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakıp kucaklaşmalıyız. Aile ve akrabalarımız başta olmak üzere yakınlarımızı ziyaret ederken, yardıma muhtaç vatandaşlarımıza da kardeşlik elini uzatmalı, kurbanlarımızı paylaşarak bayram sevincini çoğaltmalıyız.

Bu vesile ile başta üyelerimiz olmak üzere, tüm hemşerilerimizin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, vatandaşlarımızın kurban ibadetlerini belirlenen kesim alanlarında hijyen kurallarına uyarak dinimizin gerektirdiği şekilde yerine getirmelerini diliyorum.”

Whatsapp Hattı