Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB);

Ticaret Bakanlığı’nın yazısına atfen, Türkiye-Çekya Ekonomi ve Ticaret Ortaklık Komitesi 1. Dönem Toplantısı’nın Haziran ayında ülkemizde düzenlenmesinin planlandığı bildirilerek, toplantıda gündeme getirilmesi gereken hususlara ilişkin TOBB’un görüşünün sorulduğu bildirilmektedir.

Bu kapsamda, bahse konu toplantının hazırlıklarında kullanılmak üzere, Çekya ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin en geç 16 Mayıs 2022 Pazartesi (Bugün) mesai bitimine kadar TOBB’a iletilmek üzere Borsamıza (btb@btb.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.

Saygılarımızla.