Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB);

Ticaret Bakanlığı’nın ilgide kayıtlı yazısı ile, Türkiye-İtalya Ekonomi ve Ticaret Ortak Komitesi (JETCO-ETOK) 3.Dönem Toplantısının Ekim ayında ülkemizde düzenlenmesinin planlandığı bildirilerek, toplantıda gündeme getirilmesi gereken hususlara ilişkin TOBB’un görüşünün sorulduğu belirtilmiştir.

Bu kapsamda, bahse konu toplantının hazırlıklarında kullanılmak üzere, İtalya ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinin en geç 23 Haziran 2022 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar Borsamıza (btb@btb.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız,
Saygılarımızla.