Sayın Üyemiz,

Türkiye Ev Tekstili Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TETSİAD) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın iştiraklerinden olan KFA Fuarcılık A.Ş. organizasyonuyla HOMETEX Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı bu yıl 26. kez düzenlenecektir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 2022 Fuar Takvimi’nde yer alan HOMETEX Fuarı, 17-21 Mayıs 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olup, fuarda yatak örtüleri, havlu ve bornozlar, perdelik ve döşemelik kumaşlar, perdeler, tüller ve dantelalar, battaniyeler, yatak, yorgan ve uyku tulumları gibi ev tekstil ürünleri sergilenecektir.

HOMETEX Fuarı; başta Fas, Tunus, Cezayir, Almanya, İngiltere, ABD, Rusya, Mısır, Kuveyt, BAE ve Suudi Arabistan olmak üzere dünyanın dört bir yanından ev tekstili alanında faaliyet gösteren firmaları bir araya getirecektir.

Saygılarımızla.

Detaylı Bilgi ve Stant Satışı İçin:

Küresel Fuarcılık A.Ş.

Telefon: